HTML

A bőrödre megy.

Legendák, valóság a méhviasz és méhviasz készítményekről. Csináld magad praktikák. Mit csinál még, a kicsi méh?

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ahol a méhek is jól érzik magukat.

2008.10.26. 13:41 dani50

Találtam egy gyönyörű videót a változatos virágos természetről. Békés hálás szívvel ajánlom az Istennek e csodáját mindenkinek. Itt gyűjtik a méhek a nektárt, virágport és mindent ami az életükhöz kell, és az embernek táplálékául, örömére, gyógyítására szolgál.

A méz tároló, az utódokat tároló, lép anyaga a méhviasz. A viasz készítéshez szükséges alapanyagokat is a természetből gyűjtik a méhek. Ez az igazi BIO termék. Ha mérgezett lenne (sajnos előfordul) úgy a dolgozók nem érik meg a gyártás végét. "Öngyilkos" munkásként védenek minket.

A méhviasz kiválló bőr és fa védő anyag. Próbáld ki Te is.

Natur, a piacon vásárólt biztos forrásból származó, hazai lépes méz és kevés víz keverékét turmixold össze és használd kézkrémnek, bőrkeményedésre, szauna krémnek az egész testre. A legkiválóbb természetes bőrtápláló.

Szólj hozzá!

Címkék: bőr méz méhek viasz méhviasz lépes méz fa védő

A bejegyzés trackback címe:

https://mehviasz.blog.hu/api/trackback/id/tr73732567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása